top of page

IN DE BUURT

Wat valt er te beleven?

Onze boerderij is gelegen aan een rustige straat in de landelijke omgeving van de deelgemeente Olmen. Je  kan er goed wandelen, paardrijden en fietsen, al dan niet langs wandel- en fietsknooppunten op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg. Natuurgebieden zoals Griesbroek, Gerheserheide, De Most op de Keiheuvel, Scheps, De Rammelaars en De Vennen nodigen uit tot heerlijke wandelingen met picknick.

Onze boerderij ligt in de buurt van fietsknooppunt 40 en tussen wandelknooppunt 67 en 70.

Boodschappen kan op de fiets of met de auto (2,5 à 3 km) in Olmen (slager, bakker, krantenwinkel, apotheek, tearoom, restaurants) en Ham (supermarkten, restaurants). Balen centrum ligt op 7 km van de boerderij. Ook daar kan je boodschappen doen of lekker uit eten gaan.

De zoo Pakawi-park ligt op 2,5 km. Je kan de leeuwen geregeld tot bij ons horen brullen!

Pakawipark

DE OMGEVING

DE OMGEVING

Vind je het niet erg om even de auto te nemen of een stuk te fietsen, dan kan je naar het Zilvermeer in Mol (15 km), naar de prachtige abdij van Postel (22 km) of naar de Lommelse Sahara (22 km)! De wolven proberen te spotten in de bossen van Leopoldsburg (11 km) behoort ook tot de mogelijkheden ;-) .
Wie graag een stadje verkent, kan naar Mol (10 km) of Geel (17 km). Ook Lommel (20 km) profileert zich als shoppingcentrum.

INTERESSANTE LINKS VOOR BUURGEMEENTEN

zilvermeer-mol-vissen-2.jpg
bottom of page