top of page

STABIJHOUNKENNEL VAN DE KOLLEBLOEME

Af en toe een nestje pups

ONZE HONDEN

Al meer dan 30 jaar is Erika verknocht aan de stabijhoun en ook Jerom was helemaal verkocht toen hij dit ras leerde kennen!

We zijn erkend fokker voor het ras en af en toe hebben we een nestje, altijd  in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhoun (NVSW) en de KMSH. Onze pups worden met de beste zorgen omringd en afgeleverd met stamboom. Ze wonen mee in huis en zijn dus zeer goed gesocialiseerd. Meestal zijn ze al gereserveerd voor ze geboren zijn!

Op de foto ons drietal: Zoef (7jr), Sietske (12jr) en Tanske (4jr).

Interesse? Informeer dan bijtijds of je mee op de wachtlijst kan. Wij accepteren enkel kandidaten die met ons komen kennismaken en met wie we een klik hebben.

We plannen voorlopig geen nestje!

Ons drietal.jpg
DSCF0069.JPG

Mooi meegenomen!

PUPS SOCIALISEREN

Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met honden. Die ervaring willen we graag met je delen. Bovendien is onze boerderij uitermate geschikt voor het socialiseren van pups.

HONDENOPVANG

Logeer je bij ons en wil je er eens op uit zonder hond? Wij nemen graag de zorg over. Voorwaarde is wel dat jouw hond past in ons roedel  en op onze vakantieboerderij want hij wordt gewoon mee opgenomen in ons gezin. Vaccinaties en een paspoort zijn verplicht!

Zie ook onze tarievenpagina.

Opgelet: we kunnen geen intacte reuen opvangen omwille van onze fokactiviteiten!

bottom of page