STABIJHOUNKENNEL VAN DE KOLLEBLOEME

Af en toe een nestje pups

ONZE HONDEN

Al meer dan 30 jaar is Erika verknocht aan de stabijhoun en ook Jerom was helemaal verkocht toen hij dit ras leerde kennen!

We zijn erkend fokker voor het ras en af en toe hebben we een nestje, altijd  in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhoun (NVSW) en de KMSH. Onze pups worden met de beste zorgen omringd en afgeleverd met stamboom. Ze wonen mee in huis en zijn dus zeer goed gesocialiseerd. Meestal zijn ze al gereserveerd voor ze geboren zijn!

Op de foto Zoef, Tanske en Sietske.

Interesse? Informeer dan bijtijds of je mee op de wachtlijst kan.

20210601_094434_edited.jpg
DSCF0069.JPG

ARRANGEMENTEN

Mooi meegenomen!

PUPPYLES EN -SOCIALISERING

Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met honden. Die ervaring willen we graag met je delen. Onze boerderij is uitermate geschikt voor het socialiseren van pups, een proces dat we met plezier willen begeleiden tijdens 4 puppylessen van 30 minuten verspreid over een weekend. Informeer naar de prijzen.

HONDENOPVANG

Wil je er eens op uit zonder hond? Wij nemen graag de zorg over. Voorwaarde is wel dat jouw hond past in ons roedel want hij wordt gewoon mee opgenomen in ons gezin. Kennismakingsbezoek vooraf, vaccinaties en een paspoort verplicht!

Zie ook onze tarievenpagina.

Opgelet: we kunnen geen intacte reuen meer aannemen omwille van onze fokactiviteiten!